След като обвиненият в убийството на 17-годишно бременно момиче от

...
След като обвиненият в убийството на 17-годишно бременно момиче от
Коментари Харесай

Приятелят на убитата бременна Мария: Пастрокът й е посегнал и тя се е съпротивлявала

След като упрекнатият в убийството на 17-годишно бременно момиче от ямболското село Недялско през вчерашния ден беше оставен за непрекъснато в ареста, през днешния ден околните описаха какво се е случило съгласно тях. Тялото на Мария беше намерено седмица след изгубването й в зарязан бунар.

 Бременната 17-годишна Мария била удушена от пастрока си и хвърлена в кладенеца Виж още

За гибелта й беше арестуван 44-годишният Йовчо Стоянов, който живее с майка й на фамилни начала и от която има двама сина. Според обвиняването има задоволително доказателства, че той е причинител, въпреки мъжът изцяло да отхвърля, че има нещо общо.

" Пастрокът й е протегнал ръка на Мария и тя се е съпротивлявала. Това е моята доктрина. Те живеят покрай кладенеца. Майка й отпътува за Русе и очевидно са останали сами . В деня на нещастието аз бях на работа ", споделя тази заран пред Нова телевизия приятелят на Мария и татко на близнаците, с които била бременна в третия месец.

Двамата възнамерявали да заживеят дружно.

Той прибавя, че момичето му разказвало за похищения от доведения й татко.

" Опипвал я е по гърдите и по задника ", сподели младият мъж.

" Живея покрай кладенеца. Вечерта чух някакви животни и извиках другари, с цел да проверим какво се случва. Там намерихме Мария ", описа пък мъжът, разкрил натрупа.

Местните подозирали, че пастрокът й е направил нещо, само че не очаквали да я е умъртвил, мислели, че я държи в някоя изоставена къща и се възползва от нея.

Преди гибелта си бъдещата млада майка се прибирала от обзор поради бременността си. Аутопсията е открила, че Мария е била удушена със мощно притискане с ръце в региона на шията, в резултат на което е пречупена подезичната кост. След това е била хвърлена в кладенеца. Според очевидци в устата й била напъхана част от бельото й.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР