След като обиколи всички послушни деца в коледната нощ, Дядо

...
След като обиколи всички послушни деца в коледната нощ, Дядо
Коментари Харесай

Дядо Коледа изненада волейболните националки в София

След като обиколи всички послушни деца в коледната нощ, Дядо Коледа посети и лагера на женския народен тим по волейбол на България в София. Волейболистките ни, водени от селекционера Иван Петков, бяха събрани точно на Коледа, 25 декември, в столицата за подготовка за идната олимпийска подготовка в холандския град Апелдорн (7-12 януари).

Изненадата за волейболистките и щаба бе готова от представители на неуморния и постоянно до представителните ни тимове Национален Фенклуб на България, като тя зарадва доста състезателките. В ролята на Белобрадия дъртак влезе персонално Председателят на Фенклуба Георги Христов, който бе доста атрактивен.



След празничните поздравления Дядо Коледа сервира специфична торта на „ лъвиците “, на която бе изписано Токио 2020, а това бе коледно обръщение за триумфи към българския отбор и реализиране на квота за Олимпийските игри през 2020 година.



„ Пожелаваме на девойките най-много да са здрави. Да покажат лъвския си темперамент и воля, и да завоюват шампионата в Апелдорн. А с това да ни заведат и нас почитателите да ги поддържаме в Токио. Вярваме в техните благоприятни условия “, разяснява за BGvolleyball.com дядо Коледа – Георги Христов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР