След като някои американски политици нарекоха новия коронавирус китайски вирус

...
След като някои американски политици нарекоха новия коронавирус китайски вирус
Коментари Харесай

Поднебесната империя подскочи: Не наричайте COVID-19 китайски вирус

След като някои американски политици нарекоха новия ковид " китайски вирус " и " ухански вирус ", на Запад започнаха да се популяризират клюки за внасяните от Китай артикули и някои хора към този момент подстрекават към протест на " китайското произвеждане ". Това е опит да се опетни Китай и предизвикат несъгласия сред него и другите страни, който има прикрит план, пишат от радио " Китай ".

Всъщност СЗО към този момент уточни, че новият ковид не може да се съобщи посредством артикули. Той може да оцелее оптимално 72 часа върху пластмасови или стоманени повърхности. Това значи, че при взимане на нужните ограничения за стерилизация, продуктите няма по какъв начин да се трансфорат в канали за разпространяване на вируса.

В момента епидемията е засегнала над 180 страни и региона по света. Според логиката на тези американски политици, съвсем всички артикули по света са инфектирани с вирус. Ако това е правилно, по какъв начин ще се оправи човечеството с епидемията?

След експлоадирането на епидемията, Китай изпрати незабавни медицински материали на Пакистан, Иран, Южна Корея, Япония, Италия и Африканската лига, задоволявайки вътрешното търсене за битката с вируса. Както сподели представителят на китайското Външно министерство, в случай че се страхувате, че " китайските артикули носят вируси ", по-добре не носете маските, защитните дрехи и не употребявате вентилаторите, импортирани от Китай. Много страни желаят да купят вентилатори незабавно от Китай. " Ние имаме 10 хиляди поръчки за вентилатори ", съобщи мениджърът на една пекинска здравна компания.

Днес ръководителят Си Дзинпин се чака да се включи във видеоконференция на високо ниво сред водачите на Г-20 за оправянето с новия ковид. С това Китай се надява да спомага за общата битка на интернационалната общественост с епидемията, да усъвършенства световното здравно ръководство, както и да понижи въздействието на епидемията върху международната стопанска система. Пред общия зложелател, съдействието е единственият избор на човечеството.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР