След като новият Xbox Series X направи изненадващия си онлайн

...
След като новият Xbox Series X направи изненадващия си онлайн
Коментари Харесай

PS5 ще е 100 пъти по-бърз от PS4

След като новият Xbox Series X направи изненадващия си онлайн дебют тази седмица, Sony не закъсня да издаде основни елементи за личния си Playstation 5.
 Microsoft Xbox Series X и всичко за новата подпора
Всичко за новия Xbox Series X

Конзолата внезапно към този момент е реалност

Машината е с сходни индикатори като Series X, само че има лична архитектура.

Процесорът е като този на новия Xbox - осем-ядрен Zen 2, само че вместо 3.6GHz, таванът на чипът в PS5 е 3.5GHz, като надали ще можем да отчетем тази разлика с просто око.

И тук имаме 16GB DDR6, a SSD паметта е лимитирана до 825GB - много нетипично число.

Ето тук има една основна разлика сред Series X и PS5. Към Series X можем да включим външен SSD с до 1TB, до момента в който при PS5 можем да употребяваме единствено HDD памет.
 Снимка 472141

При всички положения обаче конзолата на Sony ще е невъобразимо по-бърза от PS4 - по думите на Sony новият PS ще е до 100 пъти по-бърз от остарелия.

Голямата смяна в скоростта ще е не толкоз в усъвършенствания FPS, а във времето, належащо за зареждане и пускане на дадена игра или приложение.

Тези процеси ще се случват съвсем незабавно, споделят от Sony, само че към момента ни икономисват фотоси и изображения на конзолата. Може би формата й ще е един от основните й детайли и козове. Не знаем сигурно - единствено допускаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР