След като не успяха да се договорят за обща коалиция

...
След като не успяха да се договорят за обща коалиция
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Кой Е Новото Лице На Вмро! Вижте Само Кой Влезе В Листите

След като не съумяха да се договорят за обща коалиция с другите две партии от " Обединени патриоти " - НФСБ и " Атака ", от групировката на вицепремиера и боен министър Красимир Каракачанов оповестиха, че ще се явят сами.

Според социологическите изследвания обаче те имат късмет да вкарат единствено един евродепутат и възможностите на Слабаков и Шивиков да влязат в Екологичен потенциал не са огромни. Генералът, някогашен пълководец на 61-ва Стрямска бригада, към този момент се кандидатира за кмет на Карлово, само че загуби.

Веселинов добави, че се надява скоро напрежението в " Обединени патриоти " да спадне и обединението да продължи да работи, както до момента.

" В Обединените патриоти има спор от края на предходната година, когато Валери Симеонов и Волен Сидеров си желаеха оставките. Ние предпочетохме да не си партнираме с нито една от двете партии за евроизборите. Вкарването на Ангел Джамбазки в европейския парламент ще значи, че нашите сътрудници не са оценили вярно обстановката. Трябва да се застава зад персона, а не зад партия. Вътрешна македонска революционна организация ще продължи да търси единството в патриотичното пространство ", посочи той.

Депутатът разяснява и това, че през идната година парите на партиите ще намалеят и това може да докара до изгубването на по-дребните обединения. Според него казусът не е, че партиите получават дотации, а че някои обединения взимат големи суми, които не могат да изхарчат.

" Ние сме предложили да се субсидират съответни действия. Всяка партия минала 1% получава финансиране. Може да се приказва за повдигане на този %, само че до подобен спор не се стигна. Етническата приемливост се крепи на възприятието за правдивост и тъждество, а от години то понижава. За туширането на етническото напрежение е нужна държавна политика. Всичко, което сме предложили като ограничения, е импортирано в Народното събрание, само че чака своя ред ", сподели още Искрен Веселинов.

По мотив етническото напрежение у нас той съобщи, че страната би трябвало да вземе ограничения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР