След като не успяха да надделеят убедително при гласуването на

...
След като не успяха да надделеят убедително при гласуването на
Коментари Харесай

Мариета и Георги отпаднаха от надпреварата в „Един за друг“

След като не съумяха да надделеят безапелационно при гласуването на останалите участници, Мариета и Георги се сбогуваха с опцията за победа в „ Един за различен “ . Те се изправиха на елиминации против Ивелина и Святослав и двете двойки получиха идентичен брой гласове.

Така се стигна и до първото тъждество за сезона , а съгласно разпоредбите на играта в този случай отпада двойката с по-нисък резултат в генералното класиране. Ивелина и Святослав имаха безапелационна преднина в класирането и резервираха шанса да стигнат до финала на любовното съревнование.



„ Искаме да благодарим на безусловно всички, като стартираме от опцията да сме в това предаване и да бъдем дружно. Още след първите две или три игри едни от нашите любимци изрично бяха Ивелина и Святослав. Именно по тази причина не съжаляваме, че отпадаме тъкмо против тях. Стискаме палци на всички и дано в действителност най-хубавият победи. И най-много – играйте стратегически “, споделиха Мариета и Георги, които до този миг бяха натрупали сумата от 3000 лева в сметката си , само че изгубиха след елиминациите.
 NOVA
„ Надявам се откровено, че са се забавлявали. Ще имат доста истории за внуците от приключението „ Един за различен “. Желая им триумф. Играта е в действителност комплицирана и за един момент първите могат да станат последни “, разяснява водещият Емил Чолаков след отпадането на Мариета и Георги от Ловеч.  



Мариета и Георги ще бъдат специфични посетители в предаването „ На Кафе “ през днешния ден - 9 март, където ще опишат повече за присъединяване си в предаването. Не пропускайте идващите забавни и чест о комични провокации пред оставащите двойки в събота и неделя, 14 и 15 март , от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във , както и  на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР