След като не успя в опитите да привлече Артур Мело

...
След като не успя в опитите да привлече Артур Мело
Коментари Харесай

Ювентус разпитва Барселона за Френки де Йонг

След като не съумя в опитите да притегли Артур Мело в състава си, Ювентус ще пренасочи напъните си към различен футболист на Барселона - Френки де Йонг, твърди " RMC Sport ". Артур трябваше да бъде употребен като разменна монета за привличането на Миралем Пянич на " Камп Ноу ", само че отводът на бразилеца обърка проектите. Сега двата клуба търсят различен вид за реализиране на договорката, защото Пянич към този момент е договорил персоналните си условия с каталунците.

От Юве са подготвени да трансформират проектите си и да изискат Френки де Йонг вместо Артур. 23-годишният нидерландец бе притеглен в Барса единствено преди година от Аякс против 75 милиона евро. Халфът имаше компликации с акомодацията си първоначално, само че по-късно стартира да демонстрира на какво е кадърен.

Тепърва ще се види дали от Барса са склонни на сходна договорка, а и дали самият Де Йонг ще одобри предлагането на Юве. Той обаче може да бъде изкушен от опцията още веднъж да се събере с някогашния си съотборник от Аякс Матайс де Лихт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР