След като не се бяха появявали заедно още от началато

...
След като не се бяха появявали заедно още от началато
Коментари Харесай

Азис показа в детайли новия бюст на Гущерова

След като не се бяха появявали дружно още от началато на връзката й с Християн Гущеров, Азис още веднъж се е сдушил с булката на предприемача - Светлана. Вече трета седмица изпълнителят на "Мотел " безусловно живее с някогашната плеймейтка. Първо се озова във вилата им в Гърция, която съпрузите бяха наели за лятната си почивка.



А сега компанията, в която по традиция участва и персоналният фотограф на Гущерова - Георги Малев, населява първокласна къща с голям басейн в покрайнините на Созопол, излиза наяве от фотосите и сторитата на триото в обществените мрежи. И тъй като обичаното занятие и на Светлана, и на Азис е да кифлеят пред обектива, а и когато на разположение имат професионален фотограф, Малев бълва фотосесии на конвейр.

На последното общо кадро на компанията в профила на поп фолк звездата във "Фейсбук ", Азис е долепил гърдите си до бюста на Гущерова, който преди няколко месеца се раздели с натуралните си габарити и към този момент е силиконов.
Смката явно е селфи и това, че е направена от близо разреши на феновете на Светлана от мощния пол да се порадват на новите й придобивки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР