След като най-вероятно подобаващо сме се заредили с щедра доза

...
След като най-вероятно подобаващо сме се заредили с щедра доза
Коментари Харесай

Новият пристрастяващ трилър на Netflix

След като най-вероятно уместно сме се заредили с великодушна доза коледни филми през последните дни, несъмнено към този момент и се чудим какво ново и друго да гледаме при започване на новата година. А от Netflix имат едно пристрастяващо предложение.
 Supersex - сериалът на Netflix, който ще опише историята на порно звездата Роко Сифреди
Истинската история на една порно звезда - в сериал

Supersex е италианска продукция

Едва от през вчерашния ден в стрийминг платформата е разполагаем сериалът Fool Me Once, само че единствено за два дни той към този момент си завоюва доста почитатели.

Драматичния трилър с осем епизода, в който вземат участие Джоана Лъмли, Мишел Кийгън и Адил Акхтар, е най-новият от поредицата акомодации на Netflix на романи от създателя Харлан Коубън.

Книгата Fool Me Once излиза още през 2016 година, само че ето, че към този момент можем да гледаме и филмът по нея. Продукцията на Netflix е осмата, основана по романи на американския публицист и сполучливо се причислява към The Stranger и Stay Close.

" Завладяваща акомодация на една от обичаните ми книги на Харлан Коубън ", написа един от феновете в обществените мрежи.

Самият създател също е качил пост, с който афишира, че " всички осем епизода на Fool Me Once към този момент се излъчват в Netflix " и с благопожелание " 2024 година да е най-хубавата година до момента ", написа Daily Mail.

Happy New Year.
All 8 episodes of Fool Me Once are now steaming on.
Here’s hoping 2024 is your best year yet.
— Harlan Coben (@HarlanCoben)
В сериала Fool Me Once основната роля е поверена на Мишел Кийгън, която изиграва овдовялата Мая Стърн. След като схваща за гибелта на брачна половинка си Джо (Ричард Армитидж), тя се впуска в свое следствие на това какво се е случило. Така стартира да разпитва фамилията му и по-специално майка му Джудит Бъркет (Джоана Лъмли), с което и се заформят много тайни теории.

Съдейки по сюжета и отзивите от феновете, които са го изгледали безусловно на един мирис, сериалът очевидно е от бързо приковаващите вниманието трагични трилъри.

" Започнах да виждам Fool Me Once в Netflix. След 20 минути съм привързан... ", написа един от почитателите му в X (преди Twitter).

" Този сериал ме подлудява. Дори към този момент не знам кого да допускам ", споделя различен.
 Новите филми и сериали на Netflix през януари, измежду които са Society of the Snow и Griselda
Новите филми и сериали на Netflix през януари

Ето какво се задава в първия месец от годината

А съгласно трети пък сериалът си заслужава и поради мощния край. " Последният епизод ме разруши. Но, боже, какъв сериал. Великолепен. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР