След като най-богатият човек в света коментира снимка от родна

...
След като най-богатият човек в света коментира снимка от родна
Коментари Харесай

Ще дойде ли Мъск в Белоградчик? Милиардерът вече е решил

След като най-богатият човек в света разяснява фотография от родна забележителност, към него заваляха предложения да посети България. А историята към този момент има и развиване. Това излиза наяве от информация, споделена от служебния министър на туризма Илин Димитров.

Милиардерът Илон Мъск се чака да посети Белоградчик на 23 април. Това оказва се от резервация, направена от негови представители в един от най-хубавите заведения за хранене, който е наоколо да естествения феномен " Белоградчишки скали ".

Вчера министърът на туризма Илин Димитров предложения Илон Мъск да посети България, посредством " Туитър " и " Facebook ", откакто най-богатият човек в света показа и реагира на обява, изобразяваща естествения феномен. Снимката е на крепостта " Калето " в Белоградчик и е направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя е снимана с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата цитадела.

Това е довело до вълна от предложения към Мъск да посети страната ни, измежду които на представители на локалната власт, инфорвира Българска телеграфна агенция. Това евентуално е асъдействало за решението на най-богатия човек в света от негово име да бъде направена резервацията.

Най-богатият човек в света Илон Мъск направи непредвидена реклама на Белоградчик и България.

Припомняме, че през вчерашния ден създателят на Tesla и SpaceX разяснява в обществената мрежа Twitter фотография на крепостта „ Калето “ в Белоградчик, направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Снимката е снимана с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата цитадела.  " Бях сигурен, че това е в Elden Ring " (фентъзи видео игра), написа Мъск под фотографията.

Белоградчишката цитадела и скалите са измежду 100-те национални туристически обекти на България. От началото на тази година обектът е посетен от близо 70 000 български и задгранични туристи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР