След като насочи вниманието на света към себе си покрай

...
След като насочи вниманието на света към себе си покрай
Коментари Харесай

Брад Пит - безгрижен, уверен и непоносимо секси

След като насочи вниманието на света към себе си около новата си връзка с немския модел Никол Потуралски, Брат Пит още веднъж събра погледите на всички като модел на италианската марка Brioni.
 Брад Пит, Никол Потуралски и по какъв начин е почнала връзката им
Любовната история на Брад Пит и Никол Потуралски

И кого съумя да изненада

Актьорът, притежател на Оскар, взе участие в акцията на италианската марка за мъжки облекла есен/зима 2020 в чест на 75-годишнината на стилната къща.

Този път той надмина себе си в тази доста, доста секси фешън акция. 56-годишният Брад Пит театралничи за поредност от черно-бели портрети, снимани от известния фотограф Микаел Янсон.

on Sep 11, 2020 at 11:22am PDT

Облечен в съвършено подбрани, безконечни костюми от сбирката на Brioni, артистът показва своята персона и нехаен, спокоен жанр, като че ли се взира в душите ни, написа People.

on Sep 8, 2020 at 8:06pm PDT

Неговите стилисти разгласиха подмолен взор към фотосесията за акцията, снимана в черно-бяло, тъкмо като фотосите.

on Sep 8, 2020 at 7:35pm PDT

Във видеото се вижда Брад Пит да стои на покрива на постройка в Лос Анджелис и да се любува на гледката. Влиза вътре със сако на Brioni, преметнато през рамо. „ Каква панорама! “ е текстът на стайлинг дуото, който съпровожда видеото, споделено в Instagram.

on Sep 9, 2020 at 6:00pm PDT

Актьорът дебютира като модел на Brioni през януари, когато взе участие в акцията пролет/лято 2020. „ Винаги съм се възхищавал на елегантния и безконечен дизайн на Brioni “, сподели Пит за акцията.

А почитателите му са удовлетворени, тъй като любовта явно му се отразява добре, даже и на външния тип.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР