След като наскоро ви страхотни идеи в любимите ни пастелни

...
След като наскоро ви страхотни идеи в любимите ни пастелни
Коментари Харесай

21 идеи за маникюр в изящното лилаво

След като неотдавна ви страхотни хрумвания в обичаните ни пастелни тонове, през днешния ден се фокусираме единствено върху това нежно лилаво, което преди няколко сезона беше превзело стайлинга ни, макар че към момента намира място в него, даже и единствено под формата на аксесоари. Със сигурност обаче продължава да бъде мощен тренд в маникюра, като носи необикновено чувство за пролет.

Най-семплият вид е да изберете своя колорит, който ще е подобаващ за тена на кожата ви и да лакирате ноктите си с него. Може да комбинирате два или повече нюанса или да го комбинирате с няколко други пастелни цвята за обособените нокти. В същото време обаче лилавото може да се употребява за френски маникюр (който от дълго време е излязъл оттатък класиката) или за оформянето на разнообразни геометрични форми или като фини цветя, звезди или сърца.

Понякога може да се употребява като основа, върху която още веднъж да има разнообразни флорални претекстове, точки или други закачливи рисунки. А цветове, с които доста добре се комбинира са пастелните тонове на зеленото, жълтото, синьото и розовото. И в галерията сигурно ще откриете онази концепция, с която да освежите маникюра си за.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР