След като наскоро най-голямата компания , предлагаща услуги за споделяне

...
След като наскоро най-голямата компания , предлагаща услуги за споделяне
Коментари Харесай

Airbnb навлиза на индийския пазар, инвестирайки до $200 милиона

След като неотдавна най-голямата компания, предлагаща услуги за шерване на мастни домове Airbnb посрещна половин милиардния си посетител, в този момент платформата възнамерява да влага и в индийския пазар.

Компанията има намерение да влага до 200 милиона $ в започващата верига хотели в Индия - OYO. Това е част от проекта на Airbnb да работи взаимно нови компании за настаняване и хотелиерски услуги на индийския пазар, като ги включи към платформата си, написа Reuters.
 Airbnb посрещна половин-милиардния си посетител
Airbnb посрещна половин-милиардния си посетител

Платформата предлага престой в над 6 милиона места

Инвестицията ще даде достъп на американците до разнообразни франчайзингови или наети хотели и ще бъде от изгода за потребителите, които се притесняват да отседнат в непознат дом.

Развиващите се пазари като Китай и Индия са едни от най-силно привличащите туристи на платформата на Airbnb. Хотелиерската верига OYO e привлякла над $1 милиард вложения, от които SoftBank. Очаква се възвръщаемостта за вложителите да се утрои в границите на година, защото компанията се разраства, както на локално, по този начин и на интернационално равнище.

А въздействието и известността на Airbnb и достъпът до локални общности откриват нови благоприятни условия за OYO.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР