След като наскоро Бруклин Бекъм посвети татуировка на баща си,

...
След като наскоро Бруклин Бекъм посвети татуировка на баща си,
Коментари Харесай

На кого са посветени татуировките на Бруклин Бекъм?

След като неотдавна Бруклин Бекъм посвети татуировка на татко си, в този момент пристигна ред и на майка му. 18-годишното момче е изрисувало горната част на лявата си ръка. Бруклин единствен не участва на шоуто на своята майка по време на Седмицата на модата в Ню Йорк и очевидно това е методът да покаже обичта си към дамата, която го е родила. Новият му татус съставлява сърце, с рози и надпис “Мама”. Бруклин сподели ретро дизайна на почитателите си в " Инстаграм ". Очевидно удивен от резултата, той е написал под фрагмента: “Да вдигнем тост за този изумителен човек и за още един, доктор Ву”.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Feb 11, 2018 at 1:41pm PST

18-годишното момче бързо набира скорост, следвайки образеца на татко си, и към този момент може да се похвали с няколко татуровки. Миналата година той добави номер 7 на лявата си ръка – цифрата, което татко му носеше като футболист, до момента в който играеше за Манчестър Юнайтед, а неотдавна си татуира и годината, в която е роден Дейвид – 1975.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Feb 6, 2018 at 12:27pm PST

Бруклин има и огромна рисунка на индианец, въодушевена от идентичната версия на татко си. На левия му бицепс има още камера, компас на лявата ръка и орел сред палеца и показалеца. От едната си страна той има роза, съпроводена от думата “Бъстър”, както и надписа “Момчето на мама”, красящ гърдите му, написан с машинописен шрифт. На корема си пък е изрисувал Купидон.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Jan 26, 2018 at 9:34am PST



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР