След като наскоро бивша асистентка на Мелания Тръмп разкри интересни

...
След като наскоро бивша асистентка на Мелания Тръмп разкри интересни
Коментари Харесай

Страхува ли се Доналд да не го напусне Мелания

След като неотдавна някогашна асистентка на Мелания Тръмп разкри забавни детайлности за нея в книга, в този момент идва ред и на до неотдавна непосредствен на американския президент човек да издаде малко повече от кухнята на Белия дом.
 Мелания Тръмп, новата книга с разкрития и какво мисли Първата дама за Доналд и Иванка Тръмп
Кой съобщи Мелания

Къртица от вътрешната страна

Майкъл Коен в някогашен персонален юрист на Доналд Тръмп , а към този момент и създател на книга, която носи заглавието Disloyal (нелоялен). В нея юристът е присъединил редица цитати на президента и визира разнообразни тематики, като хипотетичната невярност с модела Карън Макдугъл.
 Снимка 495347

По думите на Коен, Тръмп не е имал никакви терзания за това по какъв начин Мелания ще одобри новината за извънбрачната му връзка и е считал брака с нея за " просто още една договорка " . Освен това е повтарял, че постоянно може да си откри нова жена, по тази причина в случай че тя изиска да си тръгне, той няма да я спре.
 Снимка 495348

От книгата разбираме още, че президентът е употребявал щерка си Иванка за омайване на предприемачи и вложители и по тази причина постоянно я е взимал със себе си на значими покупко-продажби - да им пречи да мислят рационално. За сметка на това, той постоянно е подлагал на критика и се е подигравал на външния тип на другата си щерка Тифани, предава Daily Mail.
 Мелания Тръмп, Melania & Me, Стефани Уенстън Волкоф и по какъв начин Белият дом отвърна на книгата
Мелания Тръмп отвръща на удара

Очаквахме тъкмо такова развиване

Бившият юрист на Доналд Тръмп добре познава нрава му и отношението, което има към дамите. Затова и е безапелационен, че той в никакъв случай не се е държал с нужното почитание към тях и си е разрешавал редица произволи с познати и непознати дами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР