След като наскоро актьорът Майкъл Б. Джордан, който изпълни главната

...
След като наскоро актьорът Майкъл Б. Джордан, който изпълни главната
Коментари Харесай

Без Роки Балбоа в Крийд 3

След като неотдавна артистът Майкъл Б. Джордан, който извърши основната роля в първите два кино лентата за боксьора Адонис Крийд, удостовери, че ще дебютира като режисьор с третия филм от поредицата, огромният въпрос, развълнувал почитателите, беше дали Силвестър Сталоун ще се завърне в познатия му паметен облик на Роки Балбоа. Сега излиза наяве, че артистът няма да е част от екипа на " Крийд 3 ", заяви Hollywood Reporter.

Майкъл Б. Джордан удостовери при започване на март, че ще режисира кино лентата " Крийд 3 ", откакто в края на предходната година екранната му партньорка Теса Томпсън загатна, че артистът ще дебютира зад камера.

Освен че ще бъде режисьор на третия филм от боксьорската поредност, Джордан още веднъж ще се превъплъти в основната роля на Адонис " Дони " Джонсън Крийд.

Очаква се третият филм, проследяващ историята на младия боксьор, която се явява спин-оф на поредицата " Роки " със Силвестър Сталоун, да излезе на екран на 23 ноември 2022 година

Заставайки зад камерата за филм, в който извършва основната роля, Майкъл Б. Джордан потегля по стъпките на Силвестър Сталоун, режисирал четири кино лентата от поредицата за Роки.

Сталоун се завърна в знаковата си роля в първите два кино лентата за Крийд. За почитателите обаче остана мистерия дали още веднъж ще видят своя любим като Роки в качеството му на наставник на младия боксьор.

По-рано през седмицата почитател зададе въпрос към 74-годишния Силвестър Сталоун в Instagram дали ще се снима в " Крийд 3 ", на което артистът отговори, че няма да взе участие във кино лентата.

Сега негов кореспондент е удостоверил, че Сталоун няма да е част от третата продукция, без обаче да разкрива повода.
Завръщането на Силвестър Сталоун като Роки Балбоа във кино лентата " Крийд " от 2015 година му донесе номинация за " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля. Вторият филм от поредицата, в който Сталоун още веднъж се превъплъти в знаковия си облик, излезе на екран през 2018 година И двете продукции получиха ласкави мнения от рецензията и се показаха добре в бокс-офиса.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР