След като направихме равносметката за предишната и дадохме обещанията за

...
След като направихме равносметката за предишната и дадохме обещанията за
Коментари Харесай

2019 г. - най-доброто време за нова работа и брак

След като направихме равносметката за предходната и дадохме обещанията за новата година, е време да помислим трезво. Защото в действителност можем да планираме една ефикасна 2019 година, в случай че знаем кой месец защо начинание е подобаващ.

Януари: нова работа

 Снимка 351191



Празничният и халтав декември е отминал, а с него и планирането на бюджетите за идната година. Голяма част от фирмите употребяват първия месец от новата година да разгласят свободните си позиции. Статистиките демонстрират обаче, че през януари HR отделите получават 14% по-малко кандидатури - като комбинираме двете неща ни излиза наяве за какво това е идеалното време да потърсим нова работа.

Февруари: шопинг на зимни продукти

Нищо изненадващо - зимните сбирки от предната година се пускат на ликвидация в подготовка за пролетта.

Март: женитба

 Снимка 297389

Всеки си показва лятна женитба в сантиментална градина или на плажа. Или най-малко късно пролетта, или ранно есенна. Затова и опашките за часове за гражданското през март са... несъществуващи. Освен това е доста евентуално цените в сватбените организации да са по-ниски.

Април: бебе

 Снимка 390242



Естествените естествени цикли са виновни за това - напролет качеството на спермата е най-високо. Птички и пчелички, знаехме си.

Май: време за смяна

 Снимка 359163



Може да сме създали новогодишни обещания, само че дългите зимни месеци по-късно са намалили мотивацията ни. Май обаче е отлично време да създадем отлаганите промени в живота си.

Юни: лекуване

Надяваме се на никого да не му се постанова, само че даже да решим да се подложим на превантивно лекуване или балнео процедури, това е времето.

Юли: изпити

 Снимка 364075



Повечето хора нямат избор по кое време да се явят на изпит, без значение дали е студентска сесия или шофьорски. Ако обаче можем да избираме, най-добре да предпочетем да потвърдим качествата си през юли - съгласно няколко проучвания, тогава вниманието ни е най-изострено.

Август: нов дом

 Снимка 393413



Ваканционният месец е подобаващ за огледи и покупка на нов дом. Конкуренцията е минимална, а цените - по-ниски.

Септември: време да се родим

Никой не избира по кое време да се роди. Но най-малко може да планираме появяването на детето си - съгласно самостоятелни проучвания децата, родени през септември, се оправят по-добре на изпити, по-рядко са унизени в учебно заведение и нормално попадат в положителни университети.

Октомври: пазаруване на акции

 Снимка 389314



Старо, само че златно предписание: продаваме акции напролет и купуваме през есента.

Ноември: възобновяване на документи

 Снимка 210711

Месецът преди Коледа е времето, когато няма да ни се постанова да висим по опашки с всички, сетили се за изтеклите си документи, които им трябват за пътуванията през декември.

Декември: нова кола

 Снимка 381861



Дори и българските търговци на коли да не следват наклонността на западните и да вършат коледни понижения, може да използваме празниците и да си създадем подарък под формата на нова кола.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР