След като намери сили да обърне Лудогорец в Лига Европа,

...
След като намери сили да обърне Лудогорец в Лига Европа,
Коментари Харесай

Голямата фигура от Разград измъкна Леверкузен и днес

След като откри сили да обърне Лудогорец в Лига Европа, тимът на Байер (Леверкузен) надигна глава и в Бундеслигата. След три следващи загуби отборът дочака първи триумф за сезона - 1:0 над Майнц 05. И този мач беше решен след гол на Кай Хавертц, който в четвъртък на два пъти се разписа в мрежата на “орлите” от Разград. Днес 19-годишният национал на Германия беше прецизен с глава в 62-ата минута.

Попадението пристигна сега, в който гостите от Майнц играеха по-силно През първата част обаче “аспирините” се бяха показали доста добре, само че нямаха късмет да вкарат.

pic.twitter.com/vaom8DRFcL
— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en) September 23, 2018
Треньорът Хайко Херлих направи три промени в стартовия си състав спрямо борбата с Лудогорец. Успехът сигурно ще резервира мястото на наставника, който беше заплашен от уволняване. Нещата обаче могат отново да се влошат, тъй като през идната седмица Байер ще гостува на новака Фортуна (Дюселдорф), който към този момент взе точки от Хофенхайм, Република България (Лайпциг) и Щутгарт, а по-късно през уикенда е хазаин на Борусия (Дортмунд).

Майнц също започва добре и днешното проваляне е първо за отбора. СТАТИСТИКА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 4 кръг, неделя 23 септември  Байер Леверкузен 1:0краен резулат  Майнц 05
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР