След като набра скорост в последно време, сега тимът на

...
След като набра скорост в последно време, сега тимът на
Коментари Харесай

Срещу Сити ще се опитаме да повторим играта от Торино, обеща Моуриньо

След като набра скорост напоследък, в този момент отборът на Манчестър Юнайтед се изправя против първенеца Манчестър Сити. Преди дуела от 12-ия кръг на Премиър лийг “червените дяволи” изостават на 9 точки от водача и при възможна загуба разликата ще скочи на 12.

“Ако създадем еднакъв, разликата остава 9 точки. Ако загубим, става 12, тъй че това не е методът, по който би трябвало да гледаме на идната среща. В подтекста на сезона този мач би трябвало да е елементарен за тях и сложен за нас, само че аз желая да го преглеждам като настрана събитие. Тогава той ще бъде сложен и за тях ", сподели мениджърът Жозе Моуриньо.

" Срещата със Сити е специфична, само че не поради случилото се през предходната година, а тъй като е дерби и има по-особен заряд за почитателите. Ще се опитаме да извлечем добър резултат. Изиграхме два доста тежки мача като посетители - против Челси и против Ювентус, и успяхме да реализираме положителни резултати. Представянето ни в тях бе положително и ще се опитаме да го повторим, само че не би трябвало да забравяме какъв брой мощен тим е Сити”, добави Специалния.

" We are a not a team that gives up, " says the boss. " We are a team that always finds a way to fight back. Sometimes changing results, sometimes not. But we are a team that has a collective spirit to fight back. " #MUFC pic.twitter.com/NeB12Fj82f
— Manchester United (@ManUtd) November 9, 2018
Двубоят е в неделя от 18:30 часа в дома на " жителите " - " Етихад Стейдиъм ". Премиър лийг 12 кръг, неделя 11 ноември  Манчестър Сити 18:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР