След като на първа инстанция Мирослав Соколов, съпруг на фолкпевицата

...
След като на първа инстанция Мирослав Соколов, съпруг на фолкпевицата
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция съпруга на Мария, заплашвал я с пистолет още преди да се оженят

След като на първа инстанция Мирослав Соколов, брачен партньор на фолкпевицата Мария, беше наказан на домакински арест, се оказа, че към днешна дата той е пуснат под гаранция. За задачата се е бръкнал със скромната за опциите му сума от 2000 лева

Стана ясно, че съдът е взел под внимание настояването на отбраната му и е приел, че има към този момент задоволително доказателства за осъществено закононарушение. От друга страна правозащитните организации сигнализират, че очевидно сред тях с Мария нещо се случва, тъй като се оказа, че показанията ѝ пред магистратите били " много безредни и непоследователни ".

 Мирослав и Мария

Защитата се базира на обстоятелството, че Мирослав има чисто правосъдно минало, няма престъпни действия и има непрекъснат адрес. Освен това брачната половинка му Мария не е подавала до момента сигнали за домашно принуждение. Друг претекст за освобождението на Соколов съдът уточни, че той би трябвало да се грижи за 4 деца.
Да си напомним, че трите му деца са от предходни връзки, а четвъртото е на Мария от различен мъж.

Освен това нямало съображение да се счита, че Соколов може да се укрие или да извърши друго незаконно действие.
Адвокатът му изясни, че клиентът му бил подложен под домакински арест поради обвинявания от Софийската градска прокуратура - изваден револвер, ориентиран към главата на фолкпевицата, съпроводено със закана за ликвидиране. Това се е случило през 2021 година, малко преди двамата да сключат брак. 

" Изглежда не се е чувствала фактически застрашена и застрашена, откакто е сключила брак с него и досега нито един път не е подавала сигнали за закани или принуждение до способените органи. Житейски нелогично е ", разяснява бранителят, представен от " Дневник ".

 Мария
Самият обвинен разяснява отвън залата: " Обичам жена си, изписаха се огромни нелепости ".

Решението на Софийския градски съд е дефинитивно и не предстои на обжалване.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР