След като на няколко пъти се размина с призове за

...
След като на няколко пъти се размина с призове за
Коментари Харесай

Кучето на Брадли Купър му спечели награда

След като на няколко пъти се размина с призове за „ най-хубав режисьор “, Брадли Купър най-сетне се снабди със заветната купа. Тя не му беше дадена от някоя кино институция обаче, а от организацията PETA за отбрана на правата на животните.

Отличието бе приписано на холивудския ас за заслугите му по отношение на вярното отношение към животните във филмовата промишленост. Повод за наградата пък стана фактът, че за фотосите на Роди се звезда Купър слага пред камерата личния си домакински любим.

„ Той не се възползва от опцията да направи „ кастинг “ за животното от компания, чиято активност е точно да доставя холивудските продукции с животни “, прецизират от организацията.

Така, въпреки и да няма късмет за режисьорския Оскар на 24 февруари (защото по този начин и не получи номинация), екранният Джаксън Мейн е горделив притежател на премията Оскат (Oscat).

Междувременно Купър призна, че още веднъж посещава вокалния си възпитател, подготвял го в продължение на година за музикалните подиуми в Роди се звезда. Причината за това е, че звездата ще излезе на сцената в Долби тиатър след седмица, с цел да извърши дружно с Лейди Гага песента им от лентата Shallow на оскарите.

Въпреки това артистът предизвестява почитателите да чакат друго осъществяване, защото този път ще пее със „ личния си глас “.

„ Исках Джаксън да има по-нисък глас от моя, само че не мисля, че ще мога да го реализира още веднъж. Няма да извърша песента като облика си, а като Брадли Купър “, изясни още той.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР