След като на два пъти пропадна мач между Левски и

...
След като на два пъти пропадна мач между Левски и
Коментари Харесай

Организаторът на мача в чест на Гунди: Няма виновни, лошо стечение на обстоятелствата...

След като на два пъти пропадна мач сред Левски и прославен противник по случай 75-годишния празник на Георги Аспарухов-Гунди, шефът на компанията " Моко Солюшън ", уредник на събитието - Димитър Дамянов, през днешния ден даде конференция. На нея стана ясно, че " сините " може да се изправят против британския Уест Хем. Преди това те се разминаха с Бока и Милан.

Ето какво сподели през днешния ден Дамянов:

" Разговорите с Левски за въпросния мач започнаха още през месец март предходната година. Бяха препоръчани много клубове, измежду тях Манчестър Сити и Атлетико (Мадрид). Нямаше добра дата за Левски, тъй като тимът се приготвяше за евротурнирите.

Предложихме им Бока. Съгласувахме го с клуба, с Тръст " Синя България ", всички се съгласиха. Мачът публично беше разгласен на 19 август, само че казусът беше, че тогава от Барселона не дадоха точна дата за мача им с Бока. Знаете, играха за трофея " Жоан Гампер ". Говорих няколко пъти с шефа на Бока, той ме посъветва да диря и различен вид. Срещнах се с Евгени Русев, с цел да му кажа каква е обстановката.

Подписахме предварителни контракти с Ювентус и Милан, само че срокът с предварителния контракт с Юве изтече. Решихме да рискуваме и прекратихме контракта с Бока и подписахме договор с Милан. Това се случи на 9 юли, изпратихме го на управлението на Левски.

Цялото управление на Милан се смени, а от клуба желаеха друга дата. Уведомихме Левски за това, че Милан желае мачът да е през септември. Те дадоха прозореца сред 3 и 11 септември, след което предложихме на Левски този прозорец. Левски дълго време не можа да вземе решение.

Така се случиха нещата. Нито една от двете страни не е отговорна. Всичко е неприятно стичане на събитията ".

 Уест Хем сподели
Уест Хем сподели " да " на Левски за 75-годишнината на Гунди

Лондончани са съгласни да дойдат на 12 октомври, чака се отговор от " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР