След като на 2 декември на Армията се проведе благотворителен

...
След като на 2 декември на Армията се проведе благотворителен
Коментари Харесай

Благотворителен турнир, търг и Мач на звездите за Криси

След като на 2 декември на " Армията " се организира благотворителен шампионат за Криси и бяха събрани близо 13 000 лв. за 9-годишния младеж на ФА " Царско село ", диагностициран със Сарком на Юинг (злокачествен тумор), на следващия ден (9 декември) в едноименния комплекс ще се състои вторият шампионат " Един за всички, всички за Криси ", а също и базар, благотворителен търг и Мач на звездите.

ЦСКА-София ще се включи в шампионата за набор 2008 с два тима. Двубоите ще се играят в залата в комплекса. След края на срещите ще бъде даден стартът на Мач на звездите, а на полувремето ще се организира благотворителен търг, в който клубът ни ще взе участие с забавни продукти. Зрителите ще могат да си закупят нещо и от благотворителния базар, а всички искащи ще имат опция да дарят средства в кутиите, които ще видят в залата.

В неделя (10 декември) ще се състои и третият благотворителен шампионат, в който ще се включат тимове с юноши от набор 2007. Той ще се организира на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Да помогнем на Криси да завоюва най-важния си мач!

Дарителски сметки са открити в Банка ДСК ЕАД на името на Кристиян Георгиев Илиев :

IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лв.
IBAN: BG71STSA93000024851958 - в евро
BIC: STSABGSF
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА КРИСИ!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР