След като МВР се опита да забрани рок фестивала в

...
След като МВР се опита да забрани рок фестивала в
Коментари Харесай

МВР забрани поп-фолк-а като музика за ракиен фестивал

След като Министерство на вътрешните работи се опита да забрани рок фестивала в село Секулово с концепцията, че то може да докара до съществени конфликти на расова основа, гениите продължиха да бълват нови хрумвания, с които да предпазят локалното население от нови беди.

Въпреки позитивната страст на всички, въпросният рок фестивал се сторил много рисков за управляващите. Съвсем скоро обаче стана ясно и нещо друго, Министерство на вътрешните работи счита да забрани поп-фолк музиката на обичайния ракеин фестивал в село Сърбогъзи! Официален представител на Министерство на вътрешните работи съобщи, че потреблението на ракия под звуците на поп-фолк може да се трансформира в нещо надалеч по-страшно - предтекст за нова локация за концертите на Планета, опция за възраждането на остарели звезди като Екстра Нина, Петра и Цветелина със 100-те мерцедеса, всички се продават в автокъщата до Димитровград.

Жителите обаче не утвърждават наложената безпричинна глоба, откакто са извънредно гостоприемни, ето какво обявиха те пред медиите: "Не ги разбирам тия хора, какво им прече музиката? Самият фестивал е извънредно национално прекарване, в което всеки си носи ракията, смесваме и по-късно вършим разнообразни заклинания за благодат! ", съобщи афектирания бай Ставри, до момента в който се опитваше да разреди ракията по този начин, че да не се самозапалва.

Прочети повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР