След като миналата седмица ви запознахме със състоянието на читалището

...
След като миналата седмица ви запознахме със състоянието на читалището
Коментари Харесай

Проверяват фирмата изпълнител на проекта на читалището в Чирпан

След като предходната седмица ви запознахме със положението на читалището в Чирпан, на което ремонтът по контракт е трябвало да завърши още предходната година. Стана ясно, че за проблема знаят и от Държавен фонд „ Земеделие”. С разрешаването на казуса се заема и кметът на Чирпан, който ще окаже помощ ремонтът да се реализира и читалището да проработи.
„ Трудно ми е да върша квалификации. Когато се кандидатства за осъществяване на един подобен обект, и то с европейски пари, би следвало работата да бъде оптимално изрядна. Нещата би трябвало да са професионално изпълнени”, сподели Ивайло Крачолeв - кмет на Чирпан.
От Държавен фонд „ Земеделие” са осведомени със случая и са изпратили писмо до читалищното настоятелство, в което упорстват да се потърси нов реализатор.
„ Държавен фонд „ Земеделие” ще предприеме дейности. Предстои да бъдат прегледани постъпилите документи и да се извърши инспекция на място. Ще се ревизират и периодите за осъществяване, след което, при положение на противоречие, ще наложим санкция”, уточни Иван Капитанов, зам.- шеф на ДФЗ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР