След като миналата седмица се оказа, че мнозина са били

...
След като миналата седмица се оказа, че мнозина са били
Коментари Харесай

Доза сексуални термини за обогатяване на речника

След като предходната седмица се оказа, че мнозина са били впечатлени от половата терминология на елементарния извратеняк, дано погледнем какво друго може да разкрие Гугъл за човешките перверзии. За сходни открития даже не се постановяваше да навлизаме в дълбокия интернет, където хората и без друго се пробват да открият чистач за тъщата. Ето някои термини, които могат да освежат половия живот или най-вече да извадят ограничаваща заповед и други сходни тежки прекарвания!

Gooch
Зоната сред мъжките висулки и ануса. Обикновено това е ничия земя, само че по някаква незнайна за нас причина, има хора с стремежи за лизинг и други форми на облекчаване.

Бъркани яйца
Подозираме, че това е актуалната концепция за забременяване. Необходимо е дамата да застане с високо вдигнати крайници и дупе във въздуха, мъжът вади фуния и я слага с улея в половия орган на дамата. След инсталацията освобождава своя ДНК материал и идва ред на оживление на краката.

Ренде за сирене
Подкожният комизъм насочва погледа към дамата, която обича да употребява доста зъбите си по време на оралните пристрастености. Защо е ренде за сирене, оставяме на Вас да се досетите.

Делфин
Когато класическият секс в кучешка поза се трансформира в неочакван анал, тогава придобивате формата на тукощо изскочил делфин от водата, а някои по-изненадани могат даже да издават и звука. Разбира се, по-късно има съществени спорове, но това е друга история.

Алигатор
По време на половия контакт, мъжът стартира да хапе и в същото време употребява най-различни хватки, с цел да заключи крайниците на дамата. Позата на практика припомня борбата с алигатор. Ние не сме се борили нито с алигатор, нито сме тествали, с цел да даваме хрумвания.

Сърдитият корсар
Според легендата, това е свещения миг на орални проби, в които мъжът вади своя член и се пробва да сложи своите висулки върху нейните очи. Резултатът не е сполучлив и вместо като благородник да се извини, той я рита в по крайници, с цел да може най-малко да куца. Какво да Ви споделяме другари, романтиката е навсякъде…

300
След сексуален контакт, проверяваш дали благото е на ръба на леглото, премерваш силата и показваш шута на цар Леонид, крещейки „ Това е Спартааа! “. Не сме сигурни дали ще имате ограничаваща заповед по-късно, само че е допустимо.

Вратовръзката от Синсинати
Според нас би трябвало да е папионка, тъй като самата поза доста наподобява на обърнато 69, в което мъжът употребява гърдите на дамата, с цел да получи това характерно триене. Тя, напълно заслужено, получава гледка, за която не бихме желали даже да разясняваме, само че по-важното е, че вашите тестиси в действителност застават на врата ѝ като папионка. Официалният дрескод е спазен!

Туитър секс
Когато жена се съгласи да прави секс с някой, който употребява по-малко от 140 думи.

Симба
След еякулация (понякога на лицето, различен път на всички места другаде), мъжът взима своя палец и чертае кръст върху челото на определената, употребявайки най-дълбокия и умен глас, с цел да изрече името на краля. След това може да пеете песента на Елтън Джон от „ Цар Лъв “ и без друго всичко е задоволително откачено…

Нинджата
Толкова спокоен сексуален контакт, че някой различен напълно умерено може да спи в стаята и да не разбере какво се е случило. Пробвали сме тъкмо този вид и смеем да твърдим, че колкото и откачено да е, от време на време в действителност започваш да се чудиш какво му има на девойчето.

Лодка със стъклено дъно
Единият сътрудник ляга под стъклена маса, а другият сяда на масата по този начин, че първият да може да гледа. И двамата мастурбират и се гледат през масата. По-извратените версии включват и освобождение на човешки боклуци.

Царският сън
Едно от най-лесните тествания – да заспиш по време или след мастурбация. Какво повече му би трябвало на човек?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР