След като миналата седмица научихме подробности за запознанството и началото

...
След като миналата седмица научихме подробности за запознанството и началото
Коментари Харесай

Най-големите разкрития в Harry & Meghan , част 3

След като предходната седмица научихме детайлности за запознанството и началото на връзката им, преди часове получихме и втората порция от документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл за Netflix. Ето най-големите разкрития от четвърти, пети и финалния шести епизод на Harry & Meghan.
 Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan, част 2
Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 2

Има ли расизъм в двореца

Първият им дом

В първите минути на четвърти епизод виждаме моменти от сватбата на Хари и Меган, като да вземем за пример по какъв начин разрязват сватбената торта с меч, както и първия им сватбен танц. След това те описват по какъв начин се местят в първия си дом - Нотингам Котидж, който се намира на територията на Кенсингтънския замък.

" Кенсингтън звучи доста кралско, само че Нотингам Котидж беше дребна ", споделя принц Хари и прибавя, че таваните са доста ниски и евентуално там са живеели " ниски хора ". " Не мисля, че някой би повярвал, че сме живели по този начин ", добавя принца.

Меган е мислела за самоубийство

Меган Маркъл разкрива, че след цялото отрицателно отношение на пресата и публичността към нея във Англия, е мислела за самоубийство. " Всичко това щеше да спре, в случай че просто ме няма ", споделя тя. А принц Хари признава, че съжалява по какъв начин е реагирал, когато тя му е споделила това, тъй като е бил теоретичен да мисли повече за това какво биха си споделили хората, в сравнение с какво в действителност е значимо.
 Снимка 597314

" Тя се нуждаеше от доста повече, в сравнение с аз можех да й предложа ", признава той и прибавя, че Бъкингамският замък не й е разрешил да потърси психическа помощ. " Те знаеха какъв брой е зле. Но са си споделили: Защо не може просто да се оправи с това? Толкова хора са се справяла, за какво тя не може да се оправи? Но при нея беше друго, доста друго. "

Обвинения за спонтанния аборт

Херцозите на Съсекс упрекват пресата и делото, което Меган завежда против Mail on Sunday и MailOnline за публикуването на нейно персонално писмо до татко й за последвалия й импровизиран аборт. " Вярвам, че жена ми претърпя импровизиран аборт поради това, което Mail й предизвикаха. Бях очевидец на цялото нещо ", споделя принц Хари, само че прибавя, че няма по какъв начин да потвърди сходна връзка сред нещата.

Срещата в Сандрингам

През януари 2020 година принц Хари и Меган Маркъл афишират, че считат да се отдръпват като работещи членове на кралското семейство. Кралица Елизабет привиква незабавна среща на фамилията в Сандрингам. Според двамата, събирането е планувано за миг, когато Меган Маркъл е в Канада и няма по какъв начин да участва. " Представете си диалог, кръгла маса за бъдещето ти, на която ти - като майка и брачна половинка, като цел в доста връзки, не си поканена ", разяснява Маркъл.
 Снимка 587150

На тази среща принц Хари е получил няколко варианти за това по какъв начин да постъпят - от това изцяло да се откъснат от кралското семейство до това да се примирят с ситуацията си. " Бързо ми стана ясно, че няма място за полемики и разисквания. Беше ужасяващо да чувам по какъв начин брат ми ми крещи, татко ми споделя неща, които не са правилни, а баба ми седи безшумно в профил и просто слуша ", споделя принц Хари.

Последните три епизода на Harry & Meghan са налични за стриймване по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР