След като миналата седмица Луна сериозно захапа Юлиан Вергов, този

...
След като миналата седмица Луна сериозно захапа Юлиан Вергов, този
Коментари Харесай

Луна разказа кака оковали с вериги Юлиан Вергов

След като предходната седмица Луна съществено захапа Юлиан Вергов, този път артистът беше много по-внимателен с оценката си по адрес на фолк фурията. Снощи в "Като две капки вода " тя влезе в облика на американската поп звезда Ирене Кара и извърши паметното парче от "Флашданс " - What A Feeling. Представянето й явно беше почтено за аплодисментите на театрала, който само сподели отношение към чалга ветеранката и осъществяването й, видя HotNews.

На предходния лайв на "Капките ", рецензиите му стремително засегнаха самочувствието на "президентшата ", която на мига поде война против него, обявявайки го за несъвършен артист, който дори няма и награди. Сюжетната линия на този му облик беше продължена и във вчерашното издание на шоуто. Луна беше безпощадна и макар хубавите думи, които насочи към нея Вергов, тя изрично отхвърли да отвърне със същото. "Аз нямам самообладание да беседвам с способеното жури. Двама от тях са потвърдени, само че третия ми се губи някъде, само че го открих в попфолк клипа на моя колежка и то окован във вериги... Да, теглиха го на каишка - секси е, само че отново статист ", захапа Йорданова с малко прочут биографичен подробност от кариерата на артиста от сериала "Тя и той ". Въпреки, че чаровника държеше да заровят томахафките от предишния лайв, Луна продължи присмехулно да го обстрелва. "В новия ми видеоклип ви давам втори късмет за основна роля. Помислете си до идващия понеделник. Няма да боли! Песента се споделя "Да те пусна ли? " Специално за моя любим тук, ще има втори дубъл ", оферира журито тя.



Едва след ироничното включване на певицата, най-хубавият другар на Владимир Карамазов съумя да се изкаже за представянето на нахалната участничка. Той избра да не дава отговор на злободневните й намеци, като съгласно почитателите на предаването беше най-правилното решение. "Аз мисля, че това беше най-хубавото ти осъществяване дотук. Мисля, че публиката е пропуснала доста до момента, защото не си се занимавала с диско танци ", отсече Юли, а Луна още веднъж даде контра и то с учтива форма: "Винаги съм се занимавала, само че не сте го забелязали. Статистите постоянно са наблюдаващи, не са в центъра на събитията ". Поведението й към надарения артист беше остро порицано от фенове на шоуто, които изрекоха възмущението си: "Как може да й разрешават да се държи по този начин с Вергов? Безкрайно грозно е, огромен позор! "



Останалите журиращи бяха поощрени от заяждане от страна на Луна. Тя дефинира Фънки като "моя другар ", а за Хилда Казасян отсъди: "Никога не си завиждаме, тъй като ние с нея сме една зодия - Овен ". "Много добре ви стои тъмна коса ", отсече устатия Фънки, с което явно впечатли фурията. Шуменлийката прояви и много съществени мераци към обвързания водещ на предаването Димитър Рачков. Преди и след лайва си, настървената участничка се опита да го прелъсти на няколко пъти, сякаш на подбив.



Спрямо оценките на журито и участниците Луна беше измежду кандидатите за първото място тази седмица, паралелно до Дара и Галя от "Каризма ". Уви, феновете гласоподава с минимум точки за фолкаджийката, а откакто чу крайния резултат, тя безусловно се намръщи на следващата победа на тийн идолът Дара.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР