След като миналата седмица Фабио Фонини даде положителна проба за

...
След като миналата седмица Фабио Фонини даде положителна проба за
Коментари Харесай

Трето звездно име изгуби Sofia Open

След като предходната седмица Фабио Фонини даде позитивна проба за ковид и реши да спре с тениса до януари, а във вторник Гаел Монфис заяви на конференция, че поставя завършек на сезона си, защото желае да се възвърне физически и душевен за новата година, в този момент техният образец последва и Кей Нишикори. Бронзовият медалист на сингъл от Олимпийските игри в Рио де Жанейро бе малтретиран от травма в рамото от " Ролан Гарос " насам и заради тази причина се отдръпна от присъединяване си както във Виена, по този начин и в оставащите шампионати от програмата му до края на акцията - Мастърсът в Париж и ATP 250 Sofia Open.

„ Реших да приключа моята година. Вълнувам се да се върна назад на корта, само че и желая да съм сигурен, че съм на 100%, когато играя мачове. Да се завърна след интервенция на рамото не бе елементарно и предстоящо пристигна с някои възходи и падения. Рамото продължава да ме тормози малко и взех решение да пропусна Париж и София и да се съсредоточвам напълно върху 2021. Това явно ще бъде значима година за мен. Благодаря на всички за поддръжката и до скоро “, показа №4 в света японец.

Така петото издание на надпреварата в " Арена Армеец " ще се лиши от две от най-атрактивните имена в тура, както и от финалиста на US Open 2014.

Според предварителните поръчки мястото на Нишикори в София би трябвало да бъде заето от Адриан Манарино, а първа запаса към този момент е първенецът на US Open 2014 Марин Чилич.

Билети за Sofia Open 2020 може да купите тук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР