След като миналата година заложи успешно на Елтън Джон, тази

...
След като миналата година заложи успешно на Елтън Джон, тази
Коментари Харесай

"Покажете колко ви е грижа" - John Lewis пуснаха коледната си реклама

След като предходната година заложи сполучливо на Елтън Джон, тази година английската комерсиална верига John Lewis разчита едно миловидно и въодушевяващо се драконче да разпали продажбите им тази Коледа в тяхната първа обща празнична реклама с близката верига Waitrose.

Пускането на рекламата, която нормално всяка година им коства към 7 млн. паунда, през годините се трансформира в цяло настрана медийно събитие, което събира милиони гледания в обществените мрежи.

Веригата Waitrose също е правила блестящи празнични реклами в предишното, само че в никакъв случай не е привличала същото количество внимание.

В новата реклама, която както постоянно има капацитета да провокира някоя и друга сълза да се залюлее в окото на фена, взе участие 10-годишна актриса на име Руби, която си партнира с компютърно генериран анимационен змей. Малкото драконче в дрюжелюбно и се радва на всички нормални празнични занимания като правенето на снежен човек, пързалянето на кънки на лед и запалването на светлините на коледната елха, само че въдоушевлението му постоянно го разпалва толкоз мощно, че безусловно подпалва нещата към себе си.

Рекламата е снимана в приказно селце в Унгария. Историята има благополучен край, когато драконът Едгар употребява своя огнен мирис, с цел да резервира коледния пудинг на нормалното празнично събиране в селото.

Както и в предходни години, като декор звучи кавър на известна поп класика. Този път е баладата на щатската софт рок група REO Speedwagon от 80-те Can’t Fight This Feeling, само че изпята в нова версия от фронтмена на групата Bastille - Дан Смит.

Рекламният клип може да гледате тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР