След като миналата година сключиха граждански брак на тайна церемония,

...
След като миналата година сключиха граждански брак на тайна церемония,
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и колко похарчиха за втората си сватба

След като предходната година подписаха цивилен брак на загадка гала, Джъстин и Хейли Бийбър въпреки всичко взеха решение да си подарят подобаваща звездна женитба. Тя се състоя в последния ден на месец септември и на нея участваха десетки известни персони.

И те, както и ние, останахме очаровани от дребните елементи и огромните суми на празника на семейство Бийбър. Сметката почти какъв брой е излязла сватбата на изпълнителя и модела прави Daily Mail.

За значимия си ден младоженците избраха първокласния комплекс Montage Palmetto Bluff. Той разполага със 152 стаи, като всички те са били разполагаем на гостите, които са били общо 70. Цените на нощувките стартират от 314 $ и общата платена сума е към 115 хиляди $.

В тази сума са включени и няколкото нощувки на Джъстин и Хейли в петзвездния комплекс преди и след самия брачен ден, като за задачата те са наели обособени четири къщи, в които са се настанили със фамилиите си. В тях организираха и своите момински и ергенски празненства.

Преди да дойдат на същинското празненство, част от гостите бяха очевидци и на сключването на църковен брак на семейство Бийбър. То бе последвано от къс коктейл пред църквата. За него, за самата гала и за тристепенното меню на гостите фамилията е платило към 25 хиляди $.

От фотоси в обществените мрежи разбрахме, че една от изненадите на сватбата са били бутилки скъпо шампанско, обсипани с блестящи камъни и надпис " Biebers ", зa които евентуално са дали най-малко три-четири хиляди.

Доста повече - близо 150 хиляди, са били разноските на младоженците по обезпечаване на превоз за фамилиите си и звездните си посетители. И включително включваме не един и двa полета с частни самолети, трансфер от летището до хотела и напредването с лодки от църквата до комплекса.

Голям разход се оказват и цветята, употребявани за декорация. Цялата украса, която в действителност е като в приказките, се прави оценка на близо 400 хиляди $.

Сериозната задача е била сложена на известна сватбена организация, като спомагателен разход е и превозването на всички маси, столове и аксесоари до мястото на събитието. Сигурни сме, че тук Хейли се е вихрила, а сватбеният й сътрудник също е прибрал петцифрена сума.

Роклята на красивата госпожа Бийбър също не е за подценяване. А генералната подготовка за сватбата тя носеше къса бяла рокля на Vivienne Westwood, а същинската й сватбена рокля също сигурно е на стойност няколко десетки хиляди. За купона след венчавката Хейли се бе подготвила и с трета бяла рокля.

Костюмът на Джъстин бе в композиция с първокласен часовник за 60 хиляди $, който самият той се похвали в Instagram, че си е подарил за огромния ден. Ако сложим към сметката и бижутата на Хейли, напълно ще ни се завърти главата от числа...

Въпреки че няма по какъв начин да бъдем точни и съответни в сумите, едно е несъмнено - сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър е коствала над един милион $. Но тази сума не е толкоз изненадваща, а и най-важното е, че това е един празник на любовта, който мина стилно, сантиментално и сигурно доста занимателно.

/lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР