След като миналата година се появи в стил Джеймс Бонд

...
След като миналата година се появи в стил Джеймс Бонд
Коментари Харесай

Васил Петров каца с хеликоптер в НДК

След като предходната година се появи в жанр Джеймс Бонд с бляскав ретро автомобил, този ноември Васил Петров е подготвил още по-голяма изненада за второто издание на спектакъла си “Синатра: Вегас 2 ”. Джаз артистът ще дохвъри с хеликоптер за огромното събитие, оповестява " Монитор ".

Появяването му по този рисков метод е обвързано с новото тематично начало на спектакъла, въодушевено от кино класика и измислено от неговия управител и сътрудник в живота Маргарита Тошева. Всъщност тя е моторът на концепцията за спектаклите, отдадени на Барда на мафията.

Концертът, който ще трансформира зала 1 на НДК в първокласен ласвегаски клуб, е на 12 ноември, а сцената ще се извърши с сътрудници на българския Синатра от всички генерации. Гърбът му ще пази още веднъж Биг Бенда на БНР с микс от суинг, джаз и боса нова, както и безконечните стандарти на Франк Синатра. „ Почти половината от репертоара е нов, като сме запазили единствено най-големите шлагери “, показа пред „ Монитор “ музикантът с уклон към изобразителното изкуство.

На сцената ще се качи особено събран 12-членен кордебалет с нова сценография, хореография и впечатляващо обилни костюми с пера и обсипани с камъни. За втора поредна година Васил Петров ще си партнира на сцена с блус и соул изпълнителя Брус Джонсън от Америка. От българска страна изпълнителят ще изненада с дуети с чаровната Михаела Филева, чийто джаз капацитет към този момент изпита в специфичен общ план със Старозагорската опера. На масата му „ rat pack “ дружината ще оформи Орлин Павлов, с който са подготвили специфична изненада.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР