След като миналата година от Burberry решиха да сменят своето

...
След като миналата година от Burberry решиха да сменят своето
Коментари Харесай

Джиджи Хадид с 4 лица и един дебют за Burberry

След като предходната година от Burberry взеха решение да сменят своето лого за първи път от 20 години, 2019 също минава под знака на измененията или по-точно казано, под знака на дебютите.

Модната къща показва първата си TB Monogram сбирка със специфична рекламна акция, на която като лице дебютира Джиджи Хадид.

Супермоделът загатна за своето наличие още когато дефилира в последната сбирка на марката, а в този момент се превъплъщава в типичните клиенти на Burberry, както дами, по този начин и мъже.

Новите оферти съдържат новия алено с мед монограм, а тъкмо четири разнообразни стила разкриват дамата, мъжа, момчето и момичето на Burberry, всички те показани от Джиджи Хадид.

„ Идеята зад фрагментите е да се сътвори визия, която разрешава на Джиджи да „ изиграе “ и четирите облика на дамата, на мъжа, на момичето и на момчето в доста изчистена и същинска студийна среда “, показа фотографът на акцията.

Колекцията „ Monogram “ съдържа облекла, аксесоари и начин на живот произведения, измежду които постеля за йога, покрита с логото на стилната къща.

Всички те ще бъдат налични в определени бутици на Burberry по целия свят, а вие можете да видите дебюта на Джиджи Хадид за марката в нашата изложба.

Източник: tialoto
Снимка: Burberry
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР