След като миналата година Крис Прат се раздели със съпругата

...
След като миналата година Крис Прат се раздели със съпругата
Коментари Харесай

Набедена за новата изгора на Крис Прат написа писмо на бившата му

След като предходната година Крис Прат се раздели със брачната половинка си Анна Фарис, стартира да се приказва, че артистът е почнал любовен разказ с Оливия Мън.

Източници заподозряха, че сред двамата прехвърчат сантиментални искри. Дълго време нито Крис, нито Оливия разясниха слуховете, само че звездата от „ X-Мен: Апокалипсис “ не устоя и сподели няколко думи.

Тя реши освен обществено да разяснява обстановката, а също по този начин и написа персонално известие на някогашната брачна половинка на Крис – Фарис.

По думите ѝ, всичко това са единствено клюки. 37-годишната актриса написа: „ 1. Не всяка жена, разделила се с мъжа си е смутена. 2. Не всяка жена е ядосана от новината, че нейният някогашен мъж е намерил нова изгора. 3. Даже в случай че ние с Крис се срещаме, някои таблоиди погрешно показват нашите взаимоотношения с Анна. 4. Жените се обичат и почитат доста повече, в сравнение с другите допускат. “

Оливия написа и персонално известие към Фарис. „ Не бих отговаряла на нелепите клюки на таблоиди – написа тя – само че защото се познаваме, желая персонално да се обърна към теб и да опиша, че цялата история за мен и Крис не съдържа и грам истина. Вярвам, че ти към този момент знаеш, че всичко е слух и на теб ти е все едно, само че за мен бе значимо персонално да разясня комплицираната обстановка “.

Фарис също не остана равнодушна към случилото се и отговори прочувствено на Оливия. „ Привет! О, Боже! Този град е толкоз вманиачен, а ти си толкоз блага и те обичам! Ако се окаже, че ти си новото момиче на Крис, бих била щастлива “.

Анна Фарис и Крис Прат оповестиха за раздялата си през август предходната година. Двамата имат 5-годишен наследник Джейк.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР