След като месеци наред се спекулираше за проблеми в семейството

...
След като месеци наред се спекулираше за проблеми в семейството
Коментари Харесай

Брадли Купър и Ирина Шейк се разделят

След като месеци наред се спекулираше за проблеми в фамилията на Брадли Купър и Ирина Шейк, в последна сметка спекулациите се оказаха факт, оповестява сп. “People ”, като напомня, че двамата имат зад тила си 4 години брак и щерка на име Леа.
Вижте тази обява в Instagram.
Family!???????? #BradleyCooper #IrinaShayk #leadeseineshaykcooper

Публикация, споделена от Bradley Cooper (@bradleycooper__original) на

Медиите настояват, че Ирина се е изнесла от вкъщи им, като връзките им били извънредно зле от няколко месеца. Повод за проблемите са и слуховете, че след кино лентата „ Роди се звезда “ Брадли Купър е изневерил на моделката с Лейди Гага. Химията посред им стана мотив за мнения, че сред тях има освен това от другарство.
Вижте тази обява в Instagram.
A Star Is Born tribute!????❤️ #BradleyCooper #LadyGaga #AStarIsBorn

Публикация, споделена от Bradley Cooper (@bradleycooper__original) на

44-годишният Купър и 33-годишната Шейк публично са решили да прекратят връзката си и другарски работят върху това по какъв начин да разделят родителските права над щерка си, написа още изданието.

През годините двамата пазят връзката си от медиите. През февруари Шейк споделя пред английския Glamour, че избира да резервира романтиката надалеч от светлините на прожекторите.

„ Имам доста другари, които споделят доста от персоналния си живот в Инстаграм или обществените мрежи и всичко е доста обществено. Възхищавам им се и го одобрявам, само че мисля, че всичко е обвързвано с персоналния избор ”, споделя тя.

Тя прибавя, че защото работата й изисква да бъде в медийното пространство, е предпочела фамилният й живот да бъде спокоен.
Вижте тази обява в Instagram.
What do you think about their red carpet look????????? #BradleyCooper #IrinaShayk #TheOscars????

Публикация, споделена от Bradley Cooper (@bradleycooper__original) на

През същия месец Брадли Купър приказва повече за бащинството, казвайки пред Опра Уинфри, че фамилията е трансформирало живота му.

„ Дъщеря ни, тя е невероятна. Често виждам татко си в нея. Не мога да допускам, че ще призная това, само че имах моменти, когато бях в стаята с нея и си мислих „ Татко? “, споделя артистът.

Бащата на Купър - Карл умира през 2011 година, откакто се бори с рак на белия дроб.

Проблем в връзките им се споделя, че е и дълбоката обвързаност на Брадли към майка му, за което Ирина намеквала пред техни общи другари. Именно майка си взе артистът на премиите на Гилдията на актьорите, а във вечерта на Оскарите тази година бе под едната ръка с Ирина Шейк, а под другата с мама Глория.

Брадли и майка му стават изключително близки след гибелта на татко му. „ В фамилията ми постоянно сме били доста близки и гибелта на татко ми беше брутално за всички. Все още не сме го преодолели. Имаме потребност един от различен “, сподели преди време той във връзка околните връзки с майка си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР