След като месеци наред не беше ясно къде се губи

...
След като месеци наред не беше ясно къде се губи
Коментари Харесай

Ани Цолова проговори за раздялата си с Нова телевизия

След като месеци наред не беше ясно къде се губи някогашната водеща на утринния блок на Нова телевизия Анна Цолова, към този момент всичко се обясни - самата тя разяснява какво се е случило в изявление пред сп. " Жената през днешния ден ".

Цолова си потегли доскоро над една година, като тогава формалното пояснение на Nova Broadcasting Group беше, че тя приготвя начин на живот предване. То обаче по този начин и не се появи, а в общественото пространство се спекулираше, че телевизионната водеща е свалена поради провокативни въпроси към Йордан Цонев, считан за един от най-приближените до депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Сега Цолова споделя, че фактически е имала предложение да прави начин на живот предаване, само че за какво то не е тръгнало не може да каже. " Истината е, че имах ефирен план, друг от публицистиката. И че обмислях от много време да напусна дейната публицистика ", споделя Цолова. Затова, през февруари, решила да напусне Нова телевизия.

" Мълчанието от време на време споделя повече от всички думи. За мен това е минало. Журналистът би трябвало да приказва главно посредством работата си и по-малко за работата си. Това правех и аз. Като публицист съм говорила всеки ден и съм била почтена със феновете до последния си ефир. Защото по този начин я разбирам специалността – да слугуваш на обстоятелствата, а не на друго. Другото не се назовава публицистика " , прави умозаключение за специалността Цолова, която твърди и, че не се е приемала за " изострен публицист ".

" Всеки взема решението си по какъв начин да продължи, с цел да може да гледа хората в очите и да е чист пред съвестта си. И не би трябвало да разрешава това, което не може да промени, да промени самия него ", заключва Ани Цолова.

В последна сметка се оказа, че тя ще работи като " учител по говорене ". Новият ѝ план се споделя " Говори, с цел да те видят " и задачата му е да покаже " силата на думите, жестовете и мълчанието ".

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР