След като Меган Маркъл замина за Северна Америка, Кейт Мидълтън

...
След като Меган Маркъл замина за Северна Америка, Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се успокои, че не блести като Меган - slava.bg

След като Меган Маркъл отпътува за Северна Америка, Кейт Мидълтън се почувства облекчена, защото към този момент не? се постанова да си съперничи с още една фешън икона в кралското семейство.
За това по какъв начин промени стила си херцогинята на Кеймбридж откакто принц Хари дружно със брачната половинка си напуснаха Лондон, споделя източник пред английския таблоид „ The Sun “.

„ Атмосферата доста се усъвършенства след напускането на херцозите на Съсекс. Кейт към този момент не усеща, че е длъжна да се състезава. Върна се към по-опростен жанр на обличане – споделя източникът – Разбира се, преди две години Кейт имаше интервал, в който изглеждаше малко уплашена поради наличието на Меган. Тя се опасяваше, че те са сравнявани и че за известно време Меган е станала по-стилната и с повече известност. Сега тя употребява доста по-малко грим и наподобява щастлива и спокойна “, споделя още източникът пред изданието.

Според резултати от последните проучвания, Кейт Мидълтън в действителност няма защо да се тормози.
В началото на март порталът LovetheSales съобщи, че през 2020 година вниманието към тоалети на Меган Маркъл понижава доста, поради „ Мегзит “. В същото време рейтингът на брачната половинка на принц Уилям се подобрил съвсем един и половина пъти в съпоставяне със междинната стойност на предишните години.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР