След като майката на момичето публикувала снимките й в Instagram,

...
След като майката на момичето публикувала снимките й в Instagram,
Коментари Харесай

Това момиче се прославило в цял свят с дългите си мигли. Ето как изглежда днес

След като майката на момичето разгласила фотосите й в Instagram, почнали диспути дали тя е действителна. И по-точно, бебето е същинско, само че подозренията били, че външността му леко е изменена благодарение на Photoshop. Мнозина се съмнявали, че момичето в действителност наподобява на кукла.

Но потребителите били най-вече изумени от извънредно дългите й мигли.

След известно време майката на чаровната хубавица разгласила нови фотоси на щерка си. И тогава даже тези, които въобще не вярвали разбрали, че няма фотошоп и родителят не е залепил подправени мигли на щерка си, тъй като съществувала и такава версия.

Последните подозрения отпаднали, когато майката разгласила и видео на своята хубавица.

Кои са родителите на дребната звезда?

 семейство

Стефани, това е името на майката на очарователното бебе. Работи като коафьор, родена е в Латвия, само че от доста години живее в Съединени американски щати. Преди 10 години Стефани се омъжила за афроамериканец и към този момент имат три деца.

Амая, младата звезда, се родила преди 4 години. Първите фотоси на момичето, които майката Стефани разгласила, незабавно получили доста мнения и лайкове. Тя даже не очаквала щерка й да стане толкоз известна. В момента тя има почти 100 000 клиенти, чийто брой се усилва с всеки минал ден.

 момиче-с-дълги-мигли

Не момиче, а кукла

Миглите на Амая пораснали още когато била на половина година и хората не можели да повярват, че са същински.

 момиче-като-кукла

Момиченцето в действителност наподобява доста на сладка дребна кукла: красива тъмна кожа, малко и красиво носле, плътни устни, огромни сиво-сини очи и дълги мигли.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР