След като малко повече от месец беше в нелегалност, Мая

...
След като малко повече от месец беше в нелегалност, Мая
Коментари Харесай

Мая Илиева в болница

След като малко повече от месец беше в конспиративност, Мая Илиева е била засечена по коридорите на ВМА.

От личния състав на болничното заведение разкриха, че вдовицата на Главния почтително изчакала реда си, с цел да мине обзор в отделението по кардиология. Тя не била сама, с нея имало загадъчен мъж на междинна възраст. Близки до Илиева разкриват, че той не е част от антуража ѝ, а новата ѝ тръпка.

В последно време тя постоянно може да бъде видяна с него безусловно на всички места. Защо обаче е потърсила помощ в болничното заведение и то в това поделение, остава мистерия. Все отново очевидци разкриват, че тя не изглеждала прекомерно обезпокоена и даже не се криела зад нормалните си слънчеви очила.

"Веднага я познахме. Пак имаше някакви странни неща по косата си. Нали е доста богата, за какво не е отишла в някоя частна клиника да се лекува ", питат се медицинските сестри.

Това надалеч не е първият здравословен проблем, който тормози богатата вдовица. Преди години тя страдаше от нечовечен хормонален дисбаланс, поради който изпълня фрапантно. Тя постоянно се е стремяла към манекенски ограничения, а внезапно от 52 кг закова кантара на 80.

Проблемът ескалирал от напрежението от раздялата ѝ с Ники Шванца и неговата бърза женитба с друга, предават от Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР