След като Лукойл България прекрати договора си за спонсорство с

...
След като Лукойл България прекрати договора си за спонсорство с
Коментари Харесай

Вече са ясни новите селекции на Левски Лукойл и Академик

След като Лукойл България приключи контракта си за спонсорство с баскетболен клуб Академик и подаде ръка на Левски, към този момент са ясни и селекциите на двата тима, които ще се изправят с новите си сформира против своите противници в мачовете от идния 13-и кръг на Националната баскетболна лига на следващия ден, оповестяват от управлението на Лигата. Картотеките в двата тима завършиха през днешния ден следобед и публично са оповестени имената на играчите минали в Левски Лукойл и в Академик.

От предходната селекция в Левски Лукойл остават Деян Карамфилов, Алекс Симеонов, Крис Минков, Станимир Маринов и Веселин Веселинов. Към тях се причисляват новите попълнения Асен Великов, Божидар Аврамов, Джъстин Нокс, Кийт Клентън, Николай Стоянов, Павлин Иванов и Христо Николов.

В новосформирания Академик от Левски идват Александър Милов, Иван Алипиев, Николай Михайлов, Николай Леков, Кръстан Кръстанов и Лъчезар Димитров. Още един тим в Лигата може да се похвали с две мощни попълнения в своя състав. Академик Бултекс 99 (Пловдив) съумя да притегли сръбският център на Левски Никола Маравич и крилото на Академик Димитър Димитров. Левски Лукойл гостува на Берое в Стара Загора на следващия ден от 17.00 часа, а час по-късно Академик гостува на Черно море Тича във Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР