След като Лукойл България прекрати договора си с баскетболен клуб

...
След като Лукойл България прекрати договора си с баскетболен клуб
Коментари Харесай

Новите селекции на Левски Лукойл и Академик

След като Лукойл България приключи контракта си с баскетболен клуб Академик и подаде ръка на Левски, към този момент са ясни и селекциите на двата тима, които ще се изправят с новите си сформира против своите противници в мачовете от идния 13-ти кръг на Националната баскетболна лига.

Левски Лукойл е посетител на Берое, а Академик играе с Черно море във Варна.

Картотеките в двамата тима завършиха през днешния ден следобед и публично са оповестени имената на играчите минали в Левски Лукойл и Академик, оповестиха от НБЛ.

От предходната селекция в Левски Лукойл остават Деян Карамфилов, Алекс Симеонов, Крис Минков, Станимир Маринов и Веселин Веселинов. Към тях се причисляват новите попълнения Асен Великов, Божидар Аврамов, Джъстин Нокс, Кийт Клентън, Николай Стоянов, Павлин Иванов и Христо Николов.

В новосформирания Академик от Левски идват Александър Милов, Иван Алипиев, Николай Михайлов, Николай Леков, Кръстан Кръстанов и Лъчезар Димитров.

Още един тим в Лигата може да се похвали с две мощни попълнения в своя състав. Академик Бултекс 99 съумя да притегли сръбският център на Левски Никола Маравич и крилото на Академик Димитър Димитров.

Левски Лукойл желае: Европейски триумфи, цялостна зала и развиване на бг- баскета
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР