След като Лудогорец отпадна от Шампионска лига, България се озова

...
След като Лудогорец отпадна от Шампионска лига, България се озова
Коментари Харесай

Българските отбори научиха тежките съперници, които ги чакат в Европа

След като Лудогорец отпадна от Шампионска лига, България се озова в Лига Европа с 4 представители във втория прелиминарен кръг, а през днешния ден те научиха своите евентуални противници, в случай че преодолеят идната фаза на шампионата.
Шампионът ще се изправи против Валур във втория квалификационен кръг на конкуренцията, а при изискване че продължи, тимът на Стойчо Стоев ще има нелека задача, като измежду 8-те евентуални съперника може да са Копенхаген и Динамо (Загреб)
За Левски задачата няма да е по-лесна, като техният лист включва Уулвърхямптън, АЗ Алкмаар и Мидтиланд. Пълнят лист със противници на Левски четете в SportLive.bg .
Ако преодолее Осиек, ЦСКА ще се надява на лек чоп, само че това ще е мъчно постижимо, като кандидати за мач с " алените " в идващия кръг могат да са тимовете на Спарта (Прага), Еспаньол и АЕК Атина. Подробности за съперниците на ЦСКА четете в SportLive.bg .
Носителят на Купата Локомотим (Пловдив) също ще има нелеки трудности по пътя си напред в Европа, в случай че преодолее Спартак Търнава - Брага, Спартак (Москва), Алашкерт (Армения)/ ФКСБ, Мьолде/ Чукарички, Страсбург/ Макаби Хайфа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР