След като Лионел Меси се оказа футболистът с най-сериозни финансови

...
След като Лионел Меси се оказа футболистът с най-сериозни финансови
Коментари Харесай

Диего Симеоне е треньорът, заработил най-много през изминалата година

След като Лионел Меси се оказа футболистът с най-сериозни финансови доходи от заплати и рекламни контракти, " Франс Футбол " направи ранглиста и при треньорите, а за втора поредна година и при дамите. Изненадващо или не, наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е треньорът, който е прибрал най-вече пари за миналата година. Веднага след него са Антонио Конте и Джосеп Гуардиола.
 Меси остава най-скъпоплатеният футболист в света, следват Кристиано и Неймар
Приходите на Симеоне са 40,5 милиона евро на година. След него е старши треньорът на Интер (Милано) Антонио Конте, който получава 30 милиона от европейската валута. Трети е някогашният ментор на Барселона и Байерн, а в този момент отпред на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, с 27 милиона евро на година.

Топ 5 се добавя от мениджърът на европейските първенци Ливърпул Юрген Клоп с 24 милиона евро и Жозе Моуриньо с 23 милиона, който поделя позицията със Зинедин Зидан Реал Мадрид. При дамите най-добре платената състезателка е Карли Лойд. 37-годишната полузащитничка на Ню Джърси Скай Блу прибира по 518 000 $ на година. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Атлетико Мадрид 2:2краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР