След като късно вечерта вчера бе разпространена информация, че доведеният

...
След като късно вечерта вчера бе разпространена информация, че доведеният
Коментари Харесай

Нона Йотова за смъртта на доведения си брат си: Създава се погрешно впечатление. Не сме точно брат и сестра

След като късно вечерта през вчерашния ден бе публикувана информация, че доведеният брат на Нона Йотова Огнян Кръстев се е самоубил във Враца, не закъсня и реакцията на актрисата и депутат.

Оказа се, че Нона Йотова е схванала за нещастието от медиите. Но това, което показа по-късно, е повече от покъртително, написа show.blitz.bg.

" Появиха се изявления за трагичната кончина на сина на татко ми от първия му брак. Научих от медиите. Съжалявам за аргументите, довели до решението му да постави завършек на живота си - тежко заболяване.

Обаждат ми се другари, разтревожени от новината и заглавията, че става дума за мой брат.
Това основава неправилно усещане. Не сме се виждали и не сме поддържали никакви връзки.

В този смисъл, не сме тъкмо брат и сестра. И по доста други аргументи. Да почива в мир! ", написа тя във фейсбук профила си. 

Под обявата своя коментар за случилото се, очевидно ядосан, дава и нейният обичан Богомил Бонев. Думите му режат като изострен бръснач!

" За мъртвите или положително, или нищо. За този нищо положително не мога да кажа. И съболезнования за неговото семейство!

Дано един ден схванат, че гибелта не е мотив да си вършат селски пиар с името на известна персона. Иначе никой няма да им знае името.

Защото е ясно кой селяк е пуснал инфото на скапаната медия за името на Нона. "

Както към този момент стана ясно от изявления - самоубилият се Огнян Кръстев е страдал от тежко заболяване, поради което в последно време болките били непоносими. По неофициална информация той се е гръмнал с противозаконна пушка в жилището си в един от блоковете " Химик "  срещу пожарната в града

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР