След като изцапахме и омерзихме всички национални символи, всички национални

...
След като изцапахме и омерзихме всички национални символи, всички национални
Коментари Харесай

Валентина Василева, ЕНП: Заради един протест, се отрекоха от 2 милиона сънародници

След като изцапахме и омерзихме всички национални знаци, всички национални герои и всички светли и красиви думи, пристигна ред и на сънародниците ни в чужбина. То, друго не остана. Едни желаят да ги яхнат под общ знаменател, само че по-срамното е за тези, които с лека ръка се отхвърлиха от тях. Два дни чета постовете в обществените мрежи и се дивя. Голямо безмълвие беше, до момента в който пристигна 16 септември да забележим какво ще стане. Сигурно, в случай че бяха пристигнали въпросните 34 хиляди индивида, то щеше да настане потрес и смут, че май идва смяна, която като че ли не е комфортна за нас. Революцията ще вземе да излезе от фейса и ще вземе да се материализира. О, смут!

Но към този момент сме спокойни. Няма такава заплаха! Всичко е под надзор! Можем да продължим да ненавиждаме системата и Борисов на две-три ракии във фейса. Освен малцинствата, робството, Москва, Вашингтон и Брюксел се сдобихме с още един зложелател и провинен за ситуацията на страната - българите в чужбина. Ура! Оправдани сме! Те, тяхната кожа ни оставиха, оставиха си родителите и околните, и единствено идват да си оправят зъбите тук на дентален туризъм, и да оставят някой лев. Предатели!

И в този момент олекна ли Ви, скъпи мислители, анализатори и фейсбук деятели? На мен пък ми натежа и ме досрамя от Вас! Особено от тези, които са с искания да бъдете високо интелигентни, разбиращи и изразяващи публичното мнение.

Заради един митинг, без значение какъв, Вие сложихте под общ знаменател 2 милиона сънародници! Повечето от тях избягали от хунтата на Борисов и олигархичната системата, която Вие търпите и дори бихте оправдали, в случай че сте едно парченце от нея, несъмнено, против парче самун.

Продължете да търпите и да се съгласявате, да я поддържате с Вашето безучастие и да си търсите врагове. Продължете да се присмивате на всеки, който потегля против тази система и да го обявявате за простак, само че пък да го питате дали по избори няма да раздаде нещо. Продължете да се радвате на багра сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, и да не виждате опция. Нормално е! Промяна може да има единствено,             ако множеството я пожелаем. Засега е по-лесно да продължим да виждаме врагове и да чакаме бананът да падне. Освен, че ненавиждаме всички непознати, се разбра, че личната си кръв не понасяме, само че пък гордо цитираме Дякона и обичаме България, изключително мощно по празници и банкети. Клета Майка България!

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР