След като изправиха на крака „Зала Арена Армеец, диамантените момичета

...
След като изправиха на крака „Зала Арена Армеец, диамантените момичета
Коментари Харесай

“Златните момичета” отпразнуваха своята поредна победа в хотел Marinela Sofia

След като изправиха на крайници „ Зала Арена " Армеец ", диамантените девойки от ансамбъла в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова отпразнуваха своята поредна блестяща победа на публична вечеря в зала София на хотел Marinela.
Златните девойки на България завоюваха златото от Световната купа със комбиниране на три обръча и два чифта бухалки в края на тридневната конкуренция. Българският отбор се показа чудесно и получи оценка 24.050 точки от съдиите (15.900 компликация, 8.150 за изпълнение), с което изглеждаше покрай купата, само че по-късно ансамбълът на Украйна също игра на доста високо равнище и получи оценка 20.100. На трето място се подреди съставът на Япония с 23.600 точки.
„ Каквото и да кажем за тези девойки, за техните треньори, за композиции и осъществявания, все ще е малко. Просто ги подкрепяйте, обичайте и вярвайте в тях, тъй като в техния труд, неизменност и себераздаване е събрана гордостта на България. Илиана Раева, цветущ златен орден в многобоя на ансамбъла. Една частичка от него е особено за теб. Всички в залата най-добре знаят за какво “, обявиха от федерацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР