След като измисли държавата Летиция (вместо Латвия), румънската евродепутатка Мария

...
След като измисли държавата Летиция (вместо Латвия), румънската евродепутатка Мария
Коментари Харесай

Румънска евродепутатка измисли държавата Летиция и град Тела Вив

След като измисли страната " Летиция " (вместо Латвия), румънската евродепутатка Мария Грапини се похвали през вчерашния ден, че е била на посещаване в " Тела Вив ", заяви румънският в. " Адевърул ".

Грапини, която е излъчена за евродепутат от партия Алианс на либералите и демократите, направи новия гаф на страницата си във Facebook, където искаше да поздрави почитателите си в края на работния ден. По-късно, евентуално осъзнала грешката, Грапини изтри обявата.

Гафът провокира голям брой мнения и смешки във Facebook, написа " Адевърул ". Посолството на Швеция в Букурещ написа: " Поздрави от Кисе Льов ", като промени по образеца на Грапини името на булеварда, на който се намира централата на АЛДЕ в Букурещ - бул. " Павел Кисельов ".

През април тази година Грапини измисли страната " Летиция ". Отново във Facebook тя заяви, че е имала среща със свои сътрудници от България, Полша, Унгария и " Летиция " , на която са обсъждали по какъв начин да спасят интернационалния превоз.

След новата издънка на евродепутатката компанията за резервации на самолетни билети вола.ро сплоти двата гафа и разгласи, че предлага полети до всички значими градове в " Летиция ": Тела Вив, Бар Целона, Вал Лета, Лиса Бон, Нюй Орк и Кве Бек.

Грапини бе в центъра на медийното внимание и при избора на Лаура Кодруца Кьовеши за европейски основен прокурор. Тя се опита да пропусне един глас при преброяването на бюлетините в интерес на Кьовеши, само че бе видяна от своя колежка от Холандия, която не й разреши да продължи броенето.

След новия гаф Грапини написа във Facebook: " Големите публицисти оповестиха вест: написала съм тази нощ Тела вив вместо Тел Авив! Очевидно, поправих го. Хууубаво! Това е новината на техния живот! А за какво тези публицисти не пишат за моята активност? Лесно е да се разбере! Не съм крала, нямам контракти с страната, не съм помощник на Секуритате, а съм родолюбец, съпротивлявам се за Румъния, оказвам помощ колкото мога на хората! Това е! Ще продължа да извършвам дълга си, колкото и да ме неодобряват! ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР