След като излеле новият списък със санкционирани българи по закона

...
След като излеле новият списък със санкционирани българи по закона
Коментари Харесай

Паскалев за санкционираните по „Магнитски“: Ами, да ни е честито


След като излеле новият лист със глобени българи по закона „ Магнитски “ Костадин Паскалев от сподели пред bTV сбитото: „ Ами, да ни е честито. “

Съединени американски щати пусна нов лист със глобени българи. Физическите лица, които са глобени, са някогашният основен изпълнителен шеф на АЕЦ " Козлодуй " Иван Генов, някогашният финансов министър Владислав Горанов, водачът на партията " Русофили за възобновление на Отечеството " Николай Малинов, някогашният основен изпълнителен шеф на Александър Христов Николов, и някогашният енергиен министър Румен Овчаров.

Паскалев разяснява името на един от политиците, който е от най-ярките имена в левицата.

„ Румен Овчаров е един от най-явните поддръжници на. След като някаква страна се занимава с хора, които са забогатели не изключително почтено, не е добре за страната “, сподели Паскалев.

Той разяснява и конгреса в събота.

„ Може би на следващия ден ще има продължение на освобождението на партийни членове. Очаквам да има кавги. Знам, че се подменят делегати на Конгреса. Според мен са сменени сред 60 и 70 делегати. Няма претекст за това, било решение на управлението. Подменени са всички преброители на конгреса “, разкри той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР