След като изгради репутацията си благодарение на работа с по

...
След като изгради репутацията си благодарение на работа с по
Коментари Харесай

Amazon засилва високобюджетните филми, за да ви привлече към Prime

След като построи репутацията си с помощта на работа с по -нестандартни и нискобюджетни планове, Amazon възнамерява да направи смяна в посоката. Според източници, компанията ще усили разноските си за нови филми, отделяйки още 50 млн. $ за по-комерсиални планове.

В устрема си да притегли повече хора към услугата Prime , броят на инди Art house филмите, които компанията нормално придобива по време на събития като филмовия фестивал Sundance за по няколко милиона, ще бъде понижен.

Съсредоточаването на Amazon Studios върху по-комерсиални филми е в синхрон с проектите за разширение на нейния ефирен бизнес посредством заделяне на средства за високобюджетни планове. През ноември 2017 година компанията удостовери, че е придобила правата върху ефирен сериал Lord of the Rings , кaто договорката е коствала към 250 милиона $. Netflix също харчи повече за автентично наличие: фантастиката на Уит Смит Bright коства на компанията 90 милиона $.

За да финансира по-голямо комерсиално наличие, Amazon евентуално ще понижи мащаба, само че няма да се откаже изцяло от по-малки планове. Въпреки това, компанията неотдавна разгласи, че е отменила три комедийни сериала: One Mississippi, I Love Dick и Jean-Claude Van Johnson.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР