След като изчегърта шефа на Българския спортен тотализатор, за да

...
След като изчегърта шефа на Българския спортен тотализатор, за да
Коментари Харесай

Радостин Василев пали нова война - министърът вдигна мерника на федерациите от сградата на Спортното министерство. Петър Стойчев и Таня Богомилова също са на прицел

След като " изчегърта " шефа на Българския състезателен тотализатор, с цел да конфигурира човек от партията си Има Такъв Народ, скара се с Илиана Раева и Наско Сираков, навлече си гнева на почитателите на Левски, койти го овиниха в лобизъм поради прекараните години на " Армията " като правист на ЦСКА, министър Радостин Василев си е набелязал нова цел, която може да разпали нова война в спортните среди.

Всички федерации, на които им изтичат договорите за наем, ще би трябвало да изоставен пространствата, които употребяват от години в постройката на Спортното министерство на столичния бул. " Васил Левски ". Целта била да се освободят пространства за всички новоназначени от Василев и екипа му в последните дни и седмици, твърди уеб сайтът " Буревестник.бг ".
свързани новини124972на 30.01.2022
Според негови източници, няма да бъдат възобновени договорите за наем на донеслите доста популярност на България Петър Стойчев и Таня Богомилова за басейните " Спартак " и " Спортна палата ".

С контракта си за наем ще се елементарни и наемателят на ресторанта под Министерството, като единственият, който щял да остане от " старите ", е наемателят на кафето в Спортното министерство, който май бил мощна фигура от фенклуба на ЦСКА.

В опита си да изтрие всичко остаряло, министър Руди е махнал от стената фотографията на някогашния състезателен министър Красен Кралев, разкрива онлайн изданието.

Традиция във всяко едно министерство е да бъдат изложени фотосите на всички някогашни министри, без значение от коя политическа партия или строй са били.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР